Bakkerijvloeren

Bakkerijen, banketbakkerijen en bakkerijproductenindustrie


Hygiënische vloeren voor de bakkerijbranche

Op vrijwel alle terreinen in de bakkerijbranche hebben reactieharsvloeren hun bruikbaarheid al tientallen jaren bewezen. En dat heeft een reden: het materiaal van de coating is naadloos, is vloeistofdicht en biedt om die redenen de beste voorwaarden voor een hygiënisch onberispelijke omgang met gevoelige levens- en genotmiddelen.

De doorgangsvlakken zijn gemakkelijk, snel en grondig te reinigen. Speciaal voor de levensmiddelenindustrie is het een voordeel dat de vloeren komvormig kunnen worden vervaardigd. Holle en schuine hoeken zorgen ervoor dat hoeken en bochten zonder probleem zijn te reinigen. Daardoor hebben kiemen en bacteriën in de randgebieden ook geen nisjes om zich te nestelen.

Wat ook belangrijk is: de reactieharscoatings van SILIKAL houden ook probleemloos stand bij chemische belasting. Veelvuldig contact met zuren, zouten, vetten, logen of reinigingsmiddelen laat geen blijvende sporen achter. Besmetting van levensmiddelen is daardoor nagenoeg onmogelijk. Tegelijkertijd is de vloer buitengewoon goed bestand tegen zware belasting: er ontstaan zelfs bij hoge mechanische belasting door machines, heftrucks of zware containers geen gaten of scheuren die tot hygiëneproblemen zouden kunnen leiden.

Omdat vloeren in de bakkerijsector de hygiënetoets moeten doorstaan, geeft SELECT de oplossing aan!

Download de brochure:

PDF bestand

 

Welk Silikal product is geschikt voor een bakkerijvloer?

Neem contact met ons op over welk Silikalproduct geschikt is voor een bakkerij vloeren via +31(0)499 49 03 00 of info@selectbenelux.nl. Wij geven u vrijblijvend professioneel advies over de juiste bakkerijvloer. Wilt u direct een prijsopgave voor een vloer klik dan hier: bakkerijvloer offerteaanvraag.