Dakafdichting

Wij stoppen niet bij vloeren!!

De polyurethaan gemodificeerde MMA-hars, als een water-proofing tussen het substraat, dekvloer, keramische laag of kunstharscoating, verhindert het binnendringen van water in de onderste lagen snel en met zekerheid. En natuurlijk, testresultaten voor dit gebruik als een water-proofing onder dekvloer en tegels zijn verkrijgbaar.

Het assortiment van Select Benelux is uitgebreid met de toevoeging van Silikal PMMA hoogwaardige vochtwerende producten, en bieden nu de bouw een veilige en snelle oplossing voor het binnendringen van water.

Waterdichting wordt meer en meer belangrijk omdat het binnendringen van water aanzienlijke schade kan veroorzaken. Onze vloeibaar aangebrachte producten hebben vele praktische voordelen ten opzichte van vellen en rollen, zoals naadloze installatie, eenvoudige aansluiting van schachten, putten, enz., en snelle uitharding.

De vochtwerende producten zijn ontwikkelde op basis van beproefde en geteste Silikal RU 320 en Silikal RV 368. Deze producten zijn uitvoerig getest door testinstituten.
De toepassingen voor deze innovatieve producten zijn niet beperkt tot horizontale vlakken: Silikal hoogwaardige, vochtwerende producten werken zowel horizontaal als verticaal. Naast de MMA-gebaseerde producten, heeft Silikal een nieuw product op basis van silaan-gemodificeerde polymeren (SMP kunststof) ontwikkeld. Dit is een extreem koud-flexibele voorbereiding voor afdichting tegen waterdruk en geen waterdruk op een grote verscheidenheid van substraten.

Silikal RU 320 Resin
Verpakking 5 kg, 25 kg jerrycan, 180 kg vat. Het product zorgt voor blijvende uitbreidbaarheid zodat bewegingen in de ondergrond beter kan worden geabsorbeerd. Ruimte van toepassing voor de vervaardiging van membraan lagen en waterdicht op ondergronden van beton.

  NL.png GB.png Ger.png
Download de Factsheet van
Silikal RU 320 resin
   PDF bestand       PDF bestand       PDF bestand   
Download Veiligheidvoorschriften van             
Silikal RU 320 resin   
 PDF bestand  PDF bestand  PDF bestand

 

U kunt ook altijd contact met ons opnemen via +31(0)499 49 03 00 of info@selectbenelux.nl. Wij geven u vrijblijvend professioneel advies. Wilt u direct een prijsopgave klik dan hier: vrijblijvende offerte aanvraag.