Garagevloeren

Werkplaatsen, verkoopruimtes, productie- en opslagplaatsen

Silikal garagevloeren: de juiste basis voor de automobielbranche.

Garagevloeren van Silikal zijn bestand tegen uiterst zware belasting, onderhoudsvriendelijk en “in een nacht” gelegd. Silikal’s reactieharsvloeren zorgen in werkplaatsen, showrooms, productie- en opslagplaatsen voor de beste voorwaarden om veilig te kunnen werken. Een aantrekkelijke oplossing bij nieuwbouw, renovatie of reparatie. De perfecte oplossing voor uw garage vloer.

De dagelijkse praktijk in de automobielbranche: er wordt gemonteerd, gelakt, gelast en te koop aangeboden. Het ruikt er naar olie, lak of verbrande remmen. Hier geven motoren, apparaten en gereedschappen onmiskenbaar de toon aan en wordt van de garagevloer het uiterste gevergd.

Silikal garagevloeren zijn ongevoelig voor indringing van agressieve stoffen, zoals motorolie of brandstoffen, zuren, vetten of logen: deze kunnen gemakkelijk en grondig van het poriënvrije oppervlak worden verwijderd. Overgangen naar de wand worden naar wens met een holle- of schuine hoek afgewerkt zodat vloeistoffen op de vloer niet in aanraking kunnen komen met de wand.

Omdat vloeren in de Automobielsector de slijtagetoets moeten doorstaan, geeft Select de oplossing aan!

Download hier de diverse brochures:

PDF bestand  PDF bestand   PDF bestand

 

Welk Silikal product is geschikt voor een garagevloer?

Neem contact met ons op over welk Silikalproduct geschikt is voor een garagevloeren via +31(0)499 49 03 00 of info@selectbenelux.nl. Wij geven u vrijblijvend professioneel advies over de juiste vloer. Wilt u direct een prijsopgave voor een garage vloer klik dan hier: Vrijblijvende offerte voor garagevloer.